de-DE
Deutsh
currency
EUR
heart
0
Lieblings
cart
Korb
menu

Cocoyl Proline

💧 Cocoyl Proline – jemná lipoaminokyselina z kokosu pro čistotu a hebkost

Rostlinného původu, vzniklá spojením kokosových mastných kyselin s aminokyselinou prolinem, nahrazuje agresivní tenzidy a šetrně rozpouští silice i vůně.

Další názvy: —


🧪 Obecná charakteristika

  • Původ: rostlinný (kokosový olej + aminokyselina prolin) / možnost syntetické výroby
  • Chemická povaha: lipoaminokyselina (acylace kokosových mastných kyselin s prolinem)
  • Funkce: jemný povrchově aktivní čisticí prostředek a rozpouštědlo

Vlastnosti:

  • nahrazuje ethoxylované povrchově aktivní látky
  • rozpouští silice a vonné složky
  • vhodný i pro přírodní a bio kosmetiku
  • dobře biologicky odbouratelný
  • u velmi citlivých osob může způsobit podráždění pokožky nebo očí
  • povolený v certifikované bio kosmetice

💄 Použití v kosmetice

  • parfémy
  • toaletní potřeby
  • micelární vody
  • kondicionéry na vlasy
phone
Rufen Sie uns an
chat
Oder schreiben Sie uns an
Einloggen
Sie haben noch keinen Account?Melde dich jetzt an.